Gräsklippning Kumla

En vacker och väl ordnad trädgård kan förgylla vilket hus som helst. Bara att ha en trädgård är en lyx, men med lyxen kommer också ansvar och jobb. För många så kan jobbet det innebär bli för mycket och då vill vi mer än gärna hjälpa boende i Kumla för att de ska kunna njuta ännu lite extra av sin utomhusmiljö.

Idag så är vi mer stressade än någonsin och söker ständigt efter en möjlighet till att styra våra lediga stunder så att de går att ägna mer åt det som förgyller istället för alla pockande måsten.

Visst finns det väl roligare saker i vardagen att ägna sig åt än att klippa gräs? Speciellt de där härliga soliga dagarna då man egentligen är fri och ledig till att njuta av solen eller familjen eller sin hobby. Att krångla med en gräsklippare som vägrar starta eller svettas under en allt för varm dag med att dra sin maskin upp och ner över gräsmattan är helt enkelt inte det som de flesta husägare suktar efter. Vi är väl medvetna om att gräsklippning är en syssla som gärna hamnar i skymundan och har därför också valt att erbjuda våra tjänster och underlätta i våra kunders vardag.

Fulländade resultat

Ända sedan vår verksamhet sattes i rullning så har gräsklippning varit en utav de tjänster som uppskattats allra mest och som ständigt varit aktivt efterfrågad. Det vanligaste är att vi abonneras till att sköta om våra kunders gräsmattor under kontinuerlig basis. Ett abonnemang likt detta leder till en mer ekonomisk fördel plus att man faktiskt heller aldrig behöver oroa sig över att grannarnas trädgård ska överglänsa.

Självklart så kan man annars också anlita oss för enstaka besök om behovet är annat. Kanske har du mycket att göra på jobbet för stunden eller planerar inför en kommande semester. Kanske vill du bara ha mer tid till övers för det som du egentligen finner vara av större vikt än gräsklippning. Ring oss! Våra medarbetare sköter din gräsmatta mer än gärna och med vår vana i ryggraden så blir resultatet fläckfritt och jobbet effektivt utfört.

Vi klipper gräsmattor i alla dess storlekar. Oavsett om det är en mindre gräsplätt eller en stor som en fotbollsplan så har vi vad som krävs både i form av tid, verktyg och gubbar till att utföra arbetet. Självfallet så lämnar vi heller inget arbete utan att ha gått över hela arean helt och hållet. För ett fullfärdigt resultat så går vi därför också över mer trimmern på kanterna eller på de områden som vi inte kommer åt på annat vis. Runt rabatter, trappor eller träd. Allt för att vi vill kunna lämna ett fulländat resultat.

Skulle det inte vara skönt att komma hem efter jobbet och bara kunna ta en kopp kaffe och blicka ut över en vackert klippt gräsmatta? Eller känslan av att lägga sig en söndag utan ångesten över att inte heller denna lediga helg orkat ta tag i den vildvuxna djungeln därute? Möjligheten finns och heter Rosornasby. Har du egen maskin att erbjuda oss till att använda när vi kommer så gör vi det, i annat fall så tar vi för en liten extra kostnad själva med oss precis allt det som vi kommer att behöva.

Hör av dig för en gratis offert.