Trädgårdsskötsel Kumla

Under både våren, sommaren och hösten så arbetar vi aktivt i Kumlas trädgårdar med allehanda trädgårdstjänster och sysselsätter oss med att rensa upp och förfina boendes tomter. Vi älskar våra jobb och ser fram emot att kavla upp skjortärmarna och ta tag i allt det som trädgårdens ägare själv inte hinner med eller vill ta sig an. Att underlätta för kunden och hjälpa dem till att stolt kunna visa upp en felfri trädgård är ett stort plus som gör arbetet ännu mer älskvärt.

Hur roligt det än må vara att ligga ute i trädgården och påta i rabatten eller hur avkopplande man än kan anse gräsklippning vara så kan det bli övermäktigt även för den bästa. Trädgårdsunderhåll är, hur enkelt du än tycker att det är, i behov av både effektivitet och tid. Har man inte möjligheten att underhålla så som man hade önskat eller inte intresset för att klara av det så ring oss. Vi har allt som krävs för att skapa de mest drömlika trädgårdarna och vi älskar att vara till hjälp.

Skötseltjänster

Somliga av de tjänster som vi kan hjälpa till med i form av trädgårdsskötsel kräver en mer regelbunden form. Det handlar om exempelvis gräsklippning eller häckklippning och för detta har vi i dagsläget många kunder som abonnerat oss till att under hela perioden kunna ta hand om dessa bitar. Även gödsling, rensning utav rabatter, borttagning av sly och kalkning är sådana sysslor som utförs under mer kontinuerliga former. Vi förstår vikten av att arbeta effektivt och utefter varje trädgårds behov. Därför kan vi idag också glädja oss åt vår växande kundkrets.

Utöver de större underhållsarbetena så som gräsklippning eller ansning så finns det också mindre uppdrag eller mer specifika som vi också tar oss an. Vi hjälper dig gärna med att organisera om i rabatterna eller plantera dit nya blommor. Även utplantering i urnor och fönsterlådor är något som vi ofta ombes att hjälpa till med. Vi finns annars här också för att dela med oss av det vi lärt oss under våra år som aktiva eller genom våra utbildningar. Vi hjälper mer än gärna till genom att föreslå och rådgöra kring hur miljöerna skulle kunna lyftas upp till nya nivåer och hur man skulle kunna se organisationen av trädgården växa fram genom några planteringar av blommor och andra växter.

Rätt kompetens för en grönskande trädgård

Samtliga som arbetar här på Rosornasby har en lång erfarenhet med sig inom just trädgårdsskötsel på ett eller annat plan och därtill också ett stort intresse av växtligheten och utomhusmiljöer. Vi arbetar i team för att kunna erbjuda våra kunder breda kompetenser och maximal hjälp. De uppdrag som vi får av mer komplicerad natur har vi specialiserade medarbetare som tar hand om. Vi är mycket noga med kvalitet och har därför också satsat mycket på fortbildning. Allt för att kunna erbjuda Kumla det bästa.

Med rätt kunskap, rätt verktyg och lite tid så kan en trädgård med alla dess växter stråla vackert under hela säsongen som man är där för att njuta av dem samt bevaras rätt inför den kallare tiden på året. Vi vet hur, vi kan knepen och vi har precis den tiden som krävs för var och en.

Hör av dig till oss och dela med dig av vad just du är ute efter och vad du vill uppnå utanför din bostad. Tillsammans kan vi skapa en oas att trivas i.