Trädgårdsanläggning Kumla

En vacker trädgård handlar om så mycket mer än fina blommor och böljande äppelträd. Det gäller att man också får samman allt till en fungerande helhet där allt kommer till sin rätt och man uppnår en härlig harmoni. Det krävs planering för att få till resultat som känns rätt och för att trädgården ska bli den där sköna oasen som man kan vara stolt över och som man vill hänga i sköna sommardagar och lediga stunder.

För en lyckad trädgård så är det många bitar som ska falla på plats och sättas samman. Med hjälp av våra professionella trädgårdsanläggare så kan du bygga upp allt du någonsin drömt om. Tillsammans så diskuterar vi fram en helhetslösning och ser till allt från stenarbete, plantering av träd, läggning av gångar, platser för utomhusmöbler och rörlig utsmyckning av olika slag som sätter dit pricken över i:et.

Kunskap, fantasi och ett noggrant handlag är nyckeln till en lyckad trädgårdsanläggning

Vi har genom vår erfarenhet lärt oss förstå att med anläggning så är förberedelserna och förarbetet oerhört viktigt. Förmodligen den absolut viktigaste delen inom hela projektet. Genom att ta del av våra kunskaper och erfarenheter så kan du uppnå stordåd.

Att stå inför en sådan yta som är i behov av förändring kan för många vara förvirrande. För oss däremot så är det oerhört inspirerande och det vi ser framför oss är inte något annat än ett tomt ark. Ett vitt ark som ger oss möjlighet till att sprida vår kreativitet och svinga våra skickliga trollspön.

Hur vi arbetar för att skapa din trädgårdsdröm

Först och främst så utgår vi självklart alltid ifrån kundens egna önskemål och visioner. En nära dialog är för oss därför avgörande och vi lägger stor vikt vid goda kundrelationer. Det är där de största underverken görs.

När idéerna finns där och en beskrivning eller skiss är gjord så tar vi vid. Innan vi kör igång med projektet så tar vi fram en kostnadsfri offert på en ungefärlig summa kring vad det kommer att kosta. När offerten är godkänd kommer vi hem till kunden för att på plats där magin ska ske gå igenom noggrannare och planera detaljerna och hur det ska genomföras.

Oavsett vart vi arbetar eller vem det är som anlitat oss så är målet med vårt jobb att komma så nära kundens drömmar som det bara är möjligt. Vi arbetar alltid med perfektion och levererar växter och blommor tillräckligt stora för att ha kunnat växa där en längre tid än de i själva verket gjort. Vi väljer våra leverantörer med omsorg och ser till så att också de håller samma standard som vi och lever med samma vision av perfektion.

Idag så utför vi stora liksom små anläggningsarbeten för såväl företag, bostadsföreningar, privatpersoner och byggföretag och vi arbetar med mycket nöjda kunder. Kunder som idag har vackra trädgårdar att vistas i. Är du intresserad över vad vi skulle kunna göra för dig så tveka inte! Vi finns här för dig och är redo att hugga in i de projekt som du har att ge oss. Skissa ihop en idé eller skriv ner dina fantasier detaljerat så återkommer vi med ett prisförslag för att vid klartecken sätta spaden i jorden och köra igång.